Роздуми над порнографією: Винничук vs Грач

«Кожен комуніст, що себе поважає, повинен кілька разів на рік прилюдно називати що-небудь порнографією».
— із особистих правил Леоніда Грача, колись головного комуніста Криму, а віднедавна — лідера створеної ним КПРС.
 
Товаріщ Грач усюди голосно кричить про порнографію у нашумівшому вірші Винничука. Цікаво, які ж саме порнографічні асоціації викликає у тов. Грача слово «пі**рас»?
 
Взагалі, дивно було почути від нього таку реакцію на цей вірш. Звісно, будь-кому відомо: порнографією Грач називає все, що не нагадує йому Союз. Але чому саме цей твір? Дозволю собі уявити, що у випадку з пам'ятником перемоги, котрий рік тому пані Матіос назвала фалосом, могли бути зачіплені чиїсь патріотичні почуття. Але тут — Регіони. Для Грача — цілком собі актуальна тема. Пам'ятається, скандали із Симоненком в нього виникали в т.ч. і через небажання співпрацювати саме з Регіонами.

Не треба бути великим спецом, аби зрозуміти: товаріщу Грачу потрібен, як повітря, піар. Багато піару. І відкладати нема куди: електорат комуністів і так поступово відходить до кращих світів. Але надія на те, що ці крихти електорату вдасться відібрати у Симоненка, судячи з усього, досі живе у панові Грачі.

Але, цікаві ж — як не крути — він собі теми обирає для піару: то «фаллоси» Матіос, то «яну «пі**раси» Винничука… Ці теми могли б наштовхнути на певні роздуми відповідно до вчень відомо яких австрійських психоаналітиків.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте