"Зелені" в Європі: хто вони? Порція недільного чтива

“Ми повинні задовольнятися нашою єдиною планетою. І розуміти, що Земля, від якої залежить наша цивілізація, не є нескінченною” — переконаний німецький діяч, учасник «зеленого» руху Ральф ФЮКС.

У своєму інтерв'ю, однак, він запевняє, що таке ставлення до світу — «не аскеза і не екологічний кальвінізм». 

Перетворення «зелених» з маргінального молодіжного протестного руху на впливову громадську та політичну силу — одна з найяскравіших політико-економічних трансформацій, що сталися в ХХ столітті.

Що таке «глобальна чесність», яким бачать суспільство «зелені» та що є прибаливим для нової генерації городян? — Про це можна прочитати в спеціальній вікенд-рубриці [Суб’єктив] на Буковинському громадському порталі CitizenJournal.

Доречі, в [Суб’єктиві] тепер щоп'ятниці публікуватимуться тексти про незвичних громадян та неабиякі громадянські ініціативи, що вплинули на найцікавіші суспільні перетворення в різних країнах. Підпишіться на сторінку в Фейсбуці та Вконтакті (якщо Ви ще цього не зробили), і отримуйте прямо в стрічку новин порцію свіжих та прогресивних роздумів про майбутнє суспільства до Вашого вікенду.

1 коментар

Юлія Червенюк
От так і треба було назвати «недільне чтиво» :) Ось це оригінально!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте